keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Koh jotain

Terveisiä sohvalta. Viime aikoina olen viettänyt illat aika pitkälle tässä, tai välillä hyvin epäergonomisissa datailuasennoissa sängyn päällä. Aikaisemminkin mainostamani lomareissu nimittäin lähenee, ja sitä on pitänyt pikkuisen suunnitella. 

Rokotukset jäivät suunnittelun asteelle. Ei kai niitä tartte. Kai ne jotkut pakolliset on voimassa. Check!  Jos hankkii paketillisen allergialääkkeitä ja toisen särkylääkkeitä, niin niillä pärjännee ainakin kotiin asti. Paitsi jos iskee malaria, kuten yhdellekin Tukiaisen tyttärelle taannoin.

Koh Chang, näyttää perusparatiisilta

Paljon hauskempaa on ollut lueskella Lonely Planetista ja interwebistä kohdevaihtoehdoista. Matkan kulkua ei siis ole edelleenkään suunniteltu ensimmäistä kuutta päivää pidemmälle. Katsellaan, mitä sitten tapahtuu. Luulenpa, että joudumme tyyppaamaan sen ristiriitaisia tunteita herättävän Koh Changin. Jos joku paikka on niin kiistelty, niin mielestäni sen täytyy olla kokemisen arvoinen. Että voi sitten valita puolen jälkipyykkiä pestäessä.

Jos muuten koko Bangkok yhtäkkiä sukeltaakin, niin kakkosvaihtoehto lomapaikaksi on ehdottomasti Benidorm. Oi Benidorm, tekisivätpä viisaammat lisää tuotantokausia telkkarisarjaan. Ikävä Madgea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti