torstai 29. syyskuuta 2011

Projekti kaukomatka

Olemme metsästäjän kanssa lähdössä matkalle kauas. Se on minusta hauskaa ja vähän jännääkin. En ole ikinä käynyt Euroopan rajojen ulkopuolella, enkä lomaillut näin pitkää aikaa. Siis kahta ja puolta viikkoa. 

Kohteemme on ei-niin-eksoottinen Thaimaa. Hei come on, Finskin kesäale auttoi päätöksenteossa. Lennämme Bangkokiin ja sieltä suunnistelemme kohti Kamputsean rajaa, niille pienehköille saarille siellä Thaimaan puolella. Matkan alku on suunniteltu, loppu täysin auki. Menemme saarista aluksi Koh Koodille, sieltä buukkasin majoituksen aika mainion tuntuisesta boutique-hotellista (mitenköhän boutique-hotelli suomentuu?)neljäksi yöksi. Paikan nimi on For-Rest Boutique Hotel. Pientä nimikikkailua siinä.

Tälle siellä näyttää, ei paha? Kuva hotellin kotisivuilta.

Olemme saaneet hyvin ristiriitaista palautetta Koh Koodin naapurissa lilluvasta Koh Chang -saaresta. Yhden mielestä se on paratiisi maan päällä, toisen mielestä Aasian Kanaria. Ehkä me piipahdamme muodostamassa oman mielipiteemme. 

Jos jollain on hyviä vinkkejä siitä, mitä loppuloman aikana kandeisi tehdä, niin tuohon alle voi pistää kommenttia tai meilata pitkasella@gmail.com. Yhtiömme kiittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti