sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Dagen efter dagen

Olisipas eilen ollut se kamera. Jakaisin nyt teille kuvan kaoottisimmasta juhlatilan dagen efteristä. Kun menin siis hoitamaan minulle uskottuja vahtimestarin tehtäviä, niin edellisen illan bileporukka ei ollutkaan selvinnyt siivoamaan jälkiään. Kalanpäitä tarjoiluvadeilla, rikkonaisia punaviinilaseja, vodua oli juotu jälkiruokakulhosta, you name it. Pistin sitten siivoajan hilkan päähäni, kääräisin hihat ja hiukkasen kirosanoja päästellen laitoin paikat kuntoon. 

Juhliminenhan on hauskaa. Mutta on se surullista, että oikeat aikuiset ihmiset ei yhtään tiedä rajojaan. Vai eikö niistä piitata? Että rai rai vaan ja ei huolta huomisesta.

Näiden juhlien järjestävä taho oli sitten saatu kiinni illankähmässä. Päissään oli ollut vieläkin. Ihan pikkuisen jännittää nyt lähteä katsomaan, minne tämä sankari on esimerkiksi piilottanut avaimet. Vai löytyykö vajasta myös itse juhlakalu. Töttöröö.

Tältä sen pitäisi näyttää.


... ja jos niistä darrapäivistä vielä. Niin ansaitsen pienen sellaisen itsekin! Olihan lystiä. Ihanaa seuraa, herrrrkullista sirtuunarisottoa (typo = suora lainaus ohjeesta) ja jokunen drinksu. Näiden bileiden jäljiltä ei ole muuten kaaosta. Rakastan astianpesukonetta. 

Risoton ohje löytyy huipusta blogista nimeltä 2h+k. 

Edit. Kokeillaanpa tätä isompaa kuvaa. 


1 kommentti:

  1. Jee!! Tervetuloa bloggailemaan :) Mahtavata!

    Ja kuvat on kyllä kivemmat näin isona :)

    VastaaPoista